De vegan lekkerbek podcast

De vegan lekkerbek

Jigal Krant gaat in gesprek met culinaire hoogvliegers van alle gezindten. Daarbij komen alle facetten van de gastronomie aan bod, mits plantaardig en wetenswaardig. In deel 1 staat een door de gast gekozen gerecht of product centraal. Mythes worden ontkracht en keukengeheimen onthuld onder het genot van een passende wijn. De vegan lekkerbek is de enige podcast met een eigen sommelier! In deel 2 recenseren Jigal en zijn gast een restaurant, waar ze voorafgaand aan de opname zijn gaan eten. Dat kan een vegan restaurant zijn, maar evengoed een regulier restaurant met voldoende plantaardige opties op de kaart. In deel 3 wordt een ‘raar vegan ding’ de supermarkt getest. Dat zullen vaak vleesvervangers zijn. Lijken ze? Smaken ze? Zitten we er überhaupt op te wachten?

  • Podcast gepubliceerd op: 21-10-2022 17:55:01
  • Maker: Jigal Krant
  • Taal: nl
  • Laatste RSS update: 21-11-2024 22:40:00
  • Datum eerste aflevering: 19-10-2022 18:08:52
  • Datum laatste aflevering: 4-11-2024 14:48:30

Speelgoedwinkel

30 Afleveringen

  • 01:11:04

    Gast: antipakjeskoningin Karin Luiten. Sommelier: Mariëlla Erkens. Restaurantrecensie: Metro (Amsterdam) Raar vegan ding: Bratwurst (Redefine Meat)  ...

  • 01:34:05

    Gast: kok met kennis Eke Mariën. Sommelier: Remy Harrewijn (Chateau Amsterdam). Restaurantrecensie: Cometa (Amsterdam) Raar vegan ding: Plantaardige garnalen en Whisky cocktail saus (Terra – Albert Heijn) ...

  • 01:23:24

    Gast: romancier, eetschrijver, culinaire podcastmaker en kookboekenauteur Ronald Giphart. Sommelier: Tobias Visser (De Nieuwe Wereld). Restaurantrecensie: Stadsjochies (Utrecht) Raar vegan ding: Droomboter (Mr. Kitchen) ...

  • 01:26:54

    Gast: kookboekenschrijver, tv-kok en culinair ondernemer Nadia Zerouali. en cocktailgoeroe Tess Posthumus. Sommelier: Safi Rodenburg (Restaurant Saam). Restaurantrecensie: Het Keunenhuis (Winterswijk). Raar vegan ding: Plantaardige Philade ...

  • 00:01:45

    Kiwi’s uit Bunnik, Saffraan uit Goeree-Overflakkee, vanille uit Monster en malt whisky uit Baarle-Nassau… Steeds meer exotisch voedsel komt van om de hoek. In de serie ‘Made in Holland’ portretteert Jigal Krant avonturiers die pionieren me ...

  • 01:17:31

    Gast: culinair ondernemer Isabel Boerdam alias De hippe vegetariër. Hoofdonderwerp: bloemkool. Sommelier: Dean Haberland (Restaurant De Kas). Restaurantrecensie: Zacht Staal (Beverwijk). Raar vegan ding: Vegan pizza shoarma (New York Pizza ...

  • 01:18:56

    Gast: veganistische kaasboer Jaap Korteweg. Hoofdonderwerp: witte asperge. Sommelier: Esmee Langereis (What to Drink). Restaurantrecensie: Dames Pellens (Breda). Raar vegan ding: Lughurt stracciatella (Luve). ...

  • 01:27:48

    Gast: Snoeperd Des Vaderlands Janny van der Heijden. Hoofdonderwerp: zout. Sommelier: Milton Verseput (Wijnkoperij Okhuysen)). Restaurantrecensie: Syr (Utrecht). Raar vegan ding: Cronut (Albert Heijn). ...

  • 01:10:37

    Gast: Vegan influencer Judith van Willigen alias Bonusvegan. Hoofdonderwerp:  Aquafaba. Sommelier: Linda Cebrian (Het Zuyderblad). Restaurantrecensie: De Chique Zaak (Arnhem). Raar Vegan Ding: Beyond Burger Chicken-Style (Beyond Meat). ...

Vorige Volgende

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

00:00