Aflevering #1 – Richtingzuid – Met Jorine Van Der Steen En Robin Vaas In Gesprek Over Het Traineeship Bij De Limburgse Overheid En Zelfontwikkeling.

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De RichtingZuid Podcast

Welkom bij de eerste RichtingZuid Podcast! In deze aflevering ga ik in gesprek met Jorine van der Steen en Robin Vaas. Jorine van der Steen is coördinator bij het traineeprogramma, en begon zelf als trainee in de eerste lichting van 2013. Robin Vaas is trainee in de lichting 2019-2021, en heeft naast haar huidige opdracht omtrent Regiodeal Parkstad, ook opdrachten gehad omtrent de Omgevingswet en projectmanagement. We gaan het hebben over de positionering van trainees in de organisatie, zelfontwikkeling, en natuurlijk onze eigen ervaringen binnen het traineeship.

Stem website va het jaar
De RichtingZuid Podcast

De RichtingZuid Podcast

Gemaakt door: RichtingZuid Eerste aflevering: 14-07-2024

De podcast De RichtingZuid Podcast heeft in totaal 2 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#1 – RichtingZuid – met Jorine van der Steen en Robin Vaas in gesprek over het traineeship bij de Limburgse overheid en zelfontwikkeling.

De RichtingZuid Podcast · 19-04-2021

00:00 00:35:20