We hebben kaasmakers gesproken in de PodKaast, maar we hadden nog geen sterrenchef gesproken. In de week dat de Michelinsterren bekend werden gemaakt hebben we dus een chef in de show: Jos Grootscholten van Restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel. Goed voor 1 Michelin ster. Maarten en Etienne bespreken met Grootscholten de kaasplank in het restaurant, hoe je er als chef een signatuur aan kan geven en van welke kazen hij zelf fan is. Wil je meer weten over Restaurant Perceel? https://www.restaurantperceel.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.
Gemaakt door: TIEN.podcast Eerste aflevering: 28-10-2020
De podcast De PodKaast heeft in totaal 25 afleveringen
Maker: TIEN.podcast Datum: 12-03-2021
Maker: TIEN.podcast Datum: 16-04-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.