Voor Aflevering 3 van De Ommezwaai gaat Sander het land op! Hij onderzoekt de manier waarop de geografisch gezien grootste sector van Nederland steeds groener gaat werken, wat de rol van de nieuwste generatie akkerbouwers daarin is, en waarom biologische producten nog altijd zoveel duurder zijn voor de consument. -- Recept voor de risotto: 1. Trek een ruime hoeveelheid groentebouillon 2. Snipper een ui, pers knoflook naar smaak en fruit deze in een hapjespan. Voeg na 2 minuten de risotto toe, laat deze twee minuten meebakken. 3. Voeg gedurende twintig minuten geleidelijk de bouillon toe en kook het geheel op lage temperatuur door. 4. Snij champignons in stukjes en bak deze in een koekenpan een paar minuten, voeg de spinazie toe tot deze mooi is geslonken. 5. Voeg wat strooikaas toe aan de risotto, laat deze in het geheel smelten 6.Roer de spinazie en de champignons door de risotto 7. Aan tafel!
Gemaakt door: NPO Radio 1 / BNNVARA Eerste aflevering: 27-10-2022
De podcast De Ommezwaai heeft in totaal 7 afleveringen
Maker: NPO Radio 1 / BNNVARA Datum: 31-10-2022
Maker: NPO Radio 1 / BNNVARA Datum: 14-11-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.