Doortje en Lena gaan op bezoek bij Florence van wijn- en broodwinkel Levain et le vin in Amsterdam. Waarom drinken alle hippe millennials nu natuurwijn? En maakt brood echt een comeback? Shownotes Natuurwijn app: RAISIN appBon Appétit op YouTube: Parijse bakker om te volgen op Instagram: Monica Geuze Award: befaamde kok van o.a. THE STEWVoor als je meer wilt lezen over natuurwijn en brood: Wat is natuurwijn? Een uitleg op Vox: Het oranjewijn festival Fantastische column over oranje wijn van Troy Patterson in The New Yorker Alessandro Baricco, De Barbaren Alison Roman bij The Cut: Wim Kohler over collectieve glutenangst als ‘ideale vijand’ - als oplossing voor onze hang naar ziektes op jezelf plakken en als verzet tegen moderne voedingsindustrieJannetje Koelewijn over glutenangst. New Yorker over de comeback van brood. Interessant artikel uit NYTimes over waarom we steeds meer zure dingen willen eten. We willen minder ‘makkelijke smaken’ maar juist lastige smaken proberen te doorstaan; we zijn minder optimistisch en cynischer. Artikel in NYTmagazine over kombucha Privacy Policy and California Privacy Notice.
Gemaakt door: Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 20-11-2019
De podcast De Monica Geuze Fanpodcast heeft in totaal 48 afleveringen
Maker: Dag en Nacht Media Datum: 14-10-2019
Maker: Dag en Nacht Media Datum: 11-11-2019
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.