Aflevering #178 Eerlijk Verhaal - Waarom Meer Omzet Vaak Niet Voor Meer Innerlijke Rust Zorgt (En Wat Je Nú Kunt Doen Om Hier Een Shift In Te Maken)

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Marlou Aarding podcast

Ik dacht het écht, dat als ik dáár zou zijn (meer omzet, meer stroming, meer klanten) het vast rustiger ging voelen. But it didn't. Tot ik aan ging kijken waarom dit me toch steeds bleef achtervolgen. Het gevoel van tekort, de innerlijke onrust, het constante AAN staan. Ik dacht dat ik als ondernemer meer vrije tijd en vrijheid zou ervaren, maar dat voelde totaal niet zo. Ik neem je in deze eerlijke aflevering mee in mijn eigen proces hierin en in de dingen die je nú al kunt doen om dat waar je naar verlangt toch te te kunnen ervaren. Veel luister plezier! Klik hier voor alle informatie over mijn nieuwe 1:1 traject. Klik hier om een vrijblijvende kennismakingscall in te plannen. Of connect met me op LinkedIn of Instragram.

Stem website va het jaar
De Marlou Aarding podcast

De Marlou Aarding podcast

Gemaakt door: Marlou Eerste aflevering: 24-04-2022

De podcast De Marlou Aarding podcast heeft in totaal 185 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#178 Eerlijk verhaal - waarom meer omzet vaak niet voor meer innerlijke rust zorgt (en wat je nú kunt doen om hier een shift in te maken)

De Marlou Aarding podcast · 12-06-2024

00:00 00:27:22