Met zeebanaan, zilte absinth, schapenboter en gedroogde watermeloen is het net alsof je een stukje vlees eet. Maar Annette van Ruitenburg en Sabien Bosman laten met het boek ‘Zilt’ zien dat je met verschillende soorten ziltige kruiden toch echt met vlees en vis kunt spelen op een veganistische manier (en dus geen vlees of vis gebruikt). Verder heeft Ronald neemt een boek mee waar Danny de afbeeldingen altijd omschrijft als: jaren 70 pornofoto’s. En Danny’s boek is echt goud! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: Danny Jansen & Ronald Giphart / Corti Media Eerste aflevering: 29-03-2022
De podcast De Kookboekenclub heeft in totaal 35 afleveringen
Maker: Danny Jansen & Ronald Giphart / Corti Media Datum: 26-11-2021
Maker: Danny Jansen & Ronald Giphart / Corti Media Datum: 10-12-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.