Aflevering #26 Annette Van Ruitenburg & Sabien Bosman: Waarom Zou Je Kikkererwten Gebruiken Als Je Ook Gewoon Erwten Hebt?

· Aflevering van de podcast: De Kookboekenclub

Met zeebanaan, zilte absinth, schapenboter en gedroogde watermeloen is het net alsof je een stukje vlees eet. Maar Annette van Ruitenburg en Sabien Bosman laten met het boek ‘Zilt’ zien dat je met verschillende soorten ziltige kruiden toch echt met vlees en vis kunt spelen op een veganistische manier (en dus geen vlees of vis gebruikt). Verder heeft Ronald neemt een boek mee waar Danny de afbeeldingen altijd omschrijft als: jaren 70 pornofoto’s. En Danny’s boek is echt goud! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

De Kookboekenclub

De Kookboekenclub

Gemaakt door: Danny Jansen & Ronald Giphart / Corti Media Eerste aflevering: 29-03-2022

De podcast De Kookboekenclub heeft in totaal 35 afleveringen

Vorige aflevering

#25 Niven Kunz: Ik heb weinig aanmerkingen op de kookkunsten van mijn vrouw.

#25 Niven Kunz: Ik heb weinig aanmerkingen op de kookkunsten van mijn vrouw.

Maker: Danny Jansen & Ronald Giphart / Corti Media Datum: 26-11-2021

Volgende aflevering

#27 Mevrouw Hamersma: Claudia Roden is bij mij in de winkel geweest!

#27 Mevrouw Hamersma: Claudia Roden is bij mij in de winkel geweest!

Maker: Danny Jansen & Ronald Giphart / Corti Media Datum: 10-12-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#26 Annette van Ruitenburg & Sabien Bosman: Waarom zou je kikkererwten gebruiken als je ook gewoon erwten hebt?

De Kookboekenclub · 03-12-2021

00:00 00:43:42