In deze aflevering te gast: Soenil Bahadoer, chef-kok van sterrenrestaurant De Lindenhof. Voor zijn boek Spicy Chef is hij terug naar zijn Surinaamse roots gegaan om traditionele gerechten en zijn familie vast te leggen. Verder laat Ronald zien wat het geheim van een goede garnalencocktail is en heeft Danny neemt je mee naar het eerste kookboek van Nederland. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: Danny Jansen & Ronald Giphart / Corti Media Eerste aflevering: 29-03-2022
De podcast De Kookboekenclub heeft in totaal 35 afleveringen
Maker: Danny Jansen & Ronald Giphart / Corti Media Datum: 11-05-2021
Maker: Danny Jansen & Ronald Giphart / Corti Media Datum: 28-05-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.