Aflevering De Flandrien Is Van Ons: "Niet Het Wk, Niet De Vuelta, Maar San Sebastian Was De Strafste Zege Van Evenepoel Dit Seizoen"

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Koers is van ons

De Flandrien 2022 was de feestelijke afsluiter van een wielerjaar 2022 grand cru classé. Een ongelooflijk wielerjaar verdient een ongelooflijk feestje met ongelooflijke winnaars. Host Michaël Van Damme neemt jullie een avond mee op de blauwe loper en lokte drie interessante gasten naar zijn podcastlokaaltje naast het podium. Host: Michaël Van Damme Gasten: Lotte Kopecky, Anna van der Breggen, Koen Pelgrim, Greg van Avermaet, Patrick Lefevere e.a. Sponsor: Skoda Sounddesign: Xavier De Clercq (House of Media) Postproductie: Benjamin Hertoghs (House of Media) Uitgever: Het Nieuwsblad

Stem website va het jaar
De Koers is van ons

De Koers is van ons

Gemaakt door: Het Nieuwsblad Eerste aflevering: 24-03-2022

De podcast De Koers is van ons heeft in totaal 151 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

De Flandrien is van Ons: "Niet het WK, niet de Vuelta, maar San Sebastian was de strafste zege van Evenepoel dit seizoen"

De Koers is van ons · 19-10-2022

00:00 00:35:45