Aflevering Het Wk Is Van Ons - Remco Evenepoel Wereldkampioen: "Na De Vuelta-Zege Feestte De Ploeg, Maar Remco Kroop In Bed. Er Was Geen Spatje Decompressie”

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Koers is van ons

Remco Evenepoel heeft geschiedenis geschreven door amper twee weken na zijn Vuelta-winst oppermachtig naar de wereldtitel te knallen. We zijn wat gewend met alleskunner Wout van Aert, maar dit was nog van een andere dimensie. Podcasthost Michaël Van Damme schoof aan tafel wielerredacteur Jan-Pieter De Vlieger voor een analyse van een historisch WK. En we snoven ook de sfeer in Schepdaal op bij reporter Chris Snick. Een podcast voor wie geen genoeg kan krijgen van een wielerdag om van op een neer te huppelen. Uitgever: Het Nieuwsblad Postproductie: Steven Taelman (House of Media) Sounddesign: Xavier De Clercq (House of Media) Sponsor: Skoda Gasten: Jan-Pieter De Vlieger en Chris Snick Host: Michaël Van Damme

Stem website va het jaar
De Koers is van ons

De Koers is van ons

Gemaakt door: Het Nieuwsblad Eerste aflevering: 24-03-2022

De podcast De Koers is van ons heeft in totaal 151 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Het WK is van Ons - Remco Evenepoel wereldkampioen: "Na de Vuelta-zege feestte de ploeg, maar Remco kroop in bed. Er was geen spatje decompressie”

De Koers is van ons · 25-09-2022

00:00 00:41:09