Aflevering Het Wk Is Van Ons Met Koersprofessor Marc Sergeant: "Remco Evenepoel Heeft De Wereldtitel Laten Schieten In De Bochten"

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Koers is van ons

Het WK wielrennen in Wollongong is halfweg, al moet het beste nog komen. Het ideale moment om terug- en vooruit te blikken met onze koersprofessor Marc Sergeant. Hij komt met interessante inzichten over de tijdrit van Remco Evenepoel, dist fantastische anekdotes op over Victor Campenaerts, de man die de nouvelle vague in het Belgische tijdrijden inluidde en geeft Team Belgium goede raad voor de wegrit. Bij onze reporters ter plekke Wim Vos en Guy Van Den Langenbergh polsten we of ook zij mixed feelings hebben bij de Mixed Team Relay. Guy schrijft volgend jaar Team Rijkevorsel in. Host: Michaël Van Damme Gasten: Marc Sergeant, Wim Vos en Guy Van Den Langenbergh Sponsor: Skoda Sounddesign: Xavier De Clercq (House of Media) Postproductie: Elisabeth Verstraete (House of Media) Uitgever: Het Nieuwsblad

Stem website va het jaar
De Koers is van ons

De Koers is van ons

Gemaakt door: Het Nieuwsblad Eerste aflevering: 24-03-2022

De podcast De Koers is van ons heeft in totaal 151 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Het WK is van Ons met koersprofessor Marc Sergeant: "Remco Evenepoel heeft de wereldtitel laten schieten in de bochten"

De Koers is van ons · 21-09-2022

00:00 00:43:36