Aflevering #123 Op Een Andere Manier Naar Gedragsproblemen Van Kinderen Kijken Geeft Ruimte En Lucht. Maar Hoe Doe Je Dat?

· Aflevering van de podcast: De kinderpsycholoog Podcast

Op een andere manier kijken naar gedragsproblemen van kinderen kijken geeft ruimte en lucht. Toch merk ik dat nogal wat ouders vast zitten in patronen. Door uit te spreken mijn kind is een binnenvetter, mijn kind is druk, onhandig een pestkop zet je kinderen ook vast in hun ontwikkeling. Want een maal een binnenvetter altijd een binnenvetter. Of niet? Door om te denken of de techniek herkaderen te gebruiken zal je merken dat je op een andere manier naar het gedrag van je kind gaat kijken. Want je drukke kind heeft natuurlijk een prachtige energie. Natuurlijk het gaat er om je kind in zijn of haar krachten te zetten. In mijn Community praten met kinderen over gevoelens benoemen heel wat ouders dat hun kind niet praat. Toch blijken deze kinderen in sommige situaties juist wel te praten of misschien heeft je pre-puber ook behoefte aan privé. Toch vinden nogal ouders juist deze stap moeilijk, In de Challenge praten met kinderen over gevoelens leg ik deze techniek uitgebreid uit. Deze podcast is een extra toelichting hierop. Meer weten over de challenge praten met kinderen over gevoelens. Ontdek het hier.

De kinderpsycholoog Podcast

De kinderpsycholoog Podcast

Gemaakt door: Sander Kooijman Eerste aflevering: 20-12-2023

De podcast De kinderpsycholoog Podcast heeft in totaal 231 afleveringen

Vorige aflevering

#122 De moed hebben om buiten de lijntjes te kleuren

#122 De moed hebben om buiten de lijntjes te kleuren

Maker: Sander Kooijman Datum: 28-08-2022

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#123 Op een andere manier naar gedragsproblemen van kinderen kijken geeft ruimte en lucht. Maar hoe doe je dat?

De kinderpsycholoog Podcast · 31-08-2022

00:00 00:10:44