Aflevering #71 Vriendschap Komt Van Twee Kanten Ontdek Hoe Ik Kinderen Inzicht Geef In Een Abstract Begrip Zoals Vriendschap

· Aflevering van de podcast: De kinderpsycholoog Podcast

Vriendschap is een abstract begrip voor kinderen. In deze aflevering van de Kinderpsycholoogpodcast ga ik met dit thema aan de slag. Wat is nu eigenlijk vriendschap. Sommige kinderen hebben 100 vrienden en andere kinderen enkele. Wanneer noem je eigen een vriend een vriend. Ik maak vriendschap visueel met de vriendschap cirkel. Deze cirkel is superpraktisch en gebruik ik gedurende trajecten om verschillende doelen te behalen. Inzicht geven in vriendschap is 1. Maar ik gebruik de cirkel ook om de vriendenkring uit te breiden en pesten en plagen inzichtelijk te maken en nog veel meer. Ontdek in deze Podcast alles over vriendschap. Wil jij aan de slag met vriendschap dan is het programma bouwen aan vriendschap een super toffe manier om nu direct met dit thema aan de slag te gaan. Ontdek het hier.

De kinderpsycholoog Podcast

De kinderpsycholoog Podcast

Gemaakt door: Sander Kooijman Eerste aflevering: 20-12-2023

De podcast De kinderpsycholoog Podcast heeft in totaal 231 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

#72 Onze pleegouder ervaringsverhalen

#72 Onze pleegouder ervaringsverhalen

Maker: Sander Kooijman Datum: 12-12-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#71 Vriendschap komt van twee kanten ontdek hoe ik kinderen inzicht geef in een abstract begrip zoals vriendschap

De kinderpsycholoog Podcast · 10-12-2021

00:00 00:13:16