Aflevering 263- Persoonlijke Update! Over Mijn Lessen, Nieuwe Ontwikkelingen & Plannen, Mijn Retraite Naar Glastonbury En Heel Veel Meer.

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Kelly Smit Podcast

Een hele persoonlijke podcast waarin ik een kijkje achter de schermen geef over alle ontwikkelingen de afgelopen tijd want dat waren er wat!  Een van deze nieuwe ontwikkelingen is The Inner Circle en deze ga ik met je delen in deze link.  The Rise of the Wise Women 29-8 11:00 Een online Experience.  Deelname is 11,- klik hier om mee te doen.  https://kellysmit.plugandpay.nl/checkout/rise-of-the-wise-women-meeting Wat gaan we doen? De naam verteld de intentie al... Iedere vrouw die mee gaat doen gaat een diepe RISE in haar zelf en haar wijsheid ervaren waardoor je empowered raakt om nog meer jouw pad te gaan te bewandelen.  Samen nemen we een deepdive in jouw wijsheid en halen we oude wijsheden naar je terug die bij jou passen. We lezen de energie van het seizoen en surfen erop mee om te manifesteren. We gaan een magische online ceremonie. Een feestje waarin jij een diepe RISE in jezelf gaat ervaren en met vernieuwde power en inspiratie weer verder gaat op jouw pad als wijze vrouw.  Verwachte prachtige downloads, happy vibes, mystieke ervaringen en een diep gevoel van thuiskomen.

Stem website va het jaar
De Kelly Smit Podcast

De Kelly Smit Podcast

Gemaakt door: Kelly Smit Eerste aflevering: 08-05-2022

De podcast De Kelly Smit Podcast heeft in totaal 226 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

263- Persoonlijke update! Over mijn lessen, nieuwe ontwikkelingen & plannen, mijn retraite naar Glastonbury en heel veel meer.

De Kelly Smit Podcast · 15-08-2024

00:00 22:21