Aflevering Met Mikel Pouw, Directeur Van Nice To Meat

· Aflevering van de podcast: De Kapiteinenlijn

De zeventiende gast in de podcastserie 'Een-tweetje met Yves. Ondernemen in tijden van corona' is Mikel Pouw, directeur van Nice to Meat, één van de grootste vleesleveranciers aan de horeca. Net als veel ondernemers overviel de crisis Mikel en zijn bedrijf, maar gelukkig is zijn product, vlees, goed invriesbaar: "Wij snijden ongeveer 3 miljoen kilo aan steaks per jaar. We stonden voor deze periode op topvoorraad en dan in ene valt dat weg. We zijn op 15 maart meteen onze producten gaan invriezen en hebben een bedrag van 6 nullen aan vlees de vriezer ingereden."

Speelgoedwinkel
De Kapiteinenlijn

De Kapiteinenlijn

Gemaakt door: De Kapiteinenlijn Eerste aflevering: 29-03-2022

De podcast De Kapiteinenlijn heeft in totaal 189 afleveringen

Vorige aflevering

Met Emmy Stoel, general manager van The Grand Amsterdam

Met Emmy Stoel, general manager van The Grand Amsterdam

Maker: De Kapiteinenlijn Datum: 10-04-2020

Volgende aflevering

Met kunstenares Micky Hoogendijk

Met kunstenares Micky Hoogendijk

Maker: De Kapiteinenlijn Datum: 15-04-2020

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Met Mikel Pouw, directeur van Nice to Meat

De Kapiteinenlijn · 14-04-2020

00:00 00:34:40