Aflevering [Luisterverhaal] De Overgang Is Nauwelijks Nog Een Taboe, Maar Verandert Er In De Praktijk Ook Iets Voor Vrouwen?

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De kamer van Klok

Sommigen belanden bijna ongemerkt in de overgang, anderen ervaren een startschot. Onder de laatsten is redacteur Esma Linnemann. Er is veel aandacht voor de menopauze, ziet ze, maar is dat al te merken op de werkvloer en in de spreekkamer van de huisarts? Dit stuk verscheen eerder in Volkskrant Magazine.  HET LUISTERVERHAAL Een verhaal uit de Volkskrant dat wordt geïntroduceerd door de auteur zelf. Verhaal: Esma Linnemann Montage en sounddesign: Mona de Brauwer Eindredactie: Sanne Kiggen, Julia van Alem, Corinne van Duin Voorlezer: Esma Linnemann Met dank aan Thinium Audioboekproducties. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
De kamer van Klok

De kamer van Klok

Gemaakt door: de Volkskrant Eerste aflevering: 16-02-2021

De podcast De kamer van Klok heeft in totaal 792 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

[Luisterverhaal] De overgang is nauwelijks nog een taboe, maar verandert er in de praktijk ook iets voor vrouwen?

De kamer van Klok · 28-07-2024

00:00 00:27:14