Aflevering Van Noma Tot Jello: De Geschiedenis Van De Gastronomie

· Aflevering van de podcast: De kamer van Klok

Lokaal of exotisch eten, steurkuit of drilpudding: wat restaurantliefhebbers hoogstaand en appetijtelijk vinden, verandert nogal eens. Hiske Versprille, journalist en restaurantcriticus, duikt in de geschiedenis van het fenomeen ‘restaurant’ en duidt het succes van het Deense Noma. Denkbeelden in gelei: wat de gastronomie vertelt over hoe we de wereld zien.  Dit verhaal verscheen eerder in de Volkskrant.  We willen graag je mening over deze nieuwe vertelvorm: het voorgelezen verhaal. En zouden het fijn vinden als je deze korte enquête kan invullen.  HET LUISTERVERHAAL  Een bijzonder verhaal uit de Volkskrant wordt geïntroduceerd door de auteur zelf. Verhaal: Hiske Versprille Montage en sounddesign: Mona De Brauwer Eindredactie: Corinne van Duin, Jasper Veenstra en Nathalie Denie  Voorlezer: Miryanna van Reeden  Met dank aan Eldon Buzink, Justin Mol en Thinium Audioboekproducties  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Speelgoedwinkel
De kamer van Klok

De kamer van Klok

Gemaakt door: de Volkskrant Eerste aflevering: 16-02-2021

De podcast De kamer van Klok heeft in totaal 862 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Van Noma tot jello: de geschiedenis van de gastronomie

De kamer van Klok · 14-01-2024

00:00 00:21:34