Aflevering Het Internationale Keurmerk Voor Veilig Glutenvrij, Hoe Zit Dat Eigenlijk?

· Aflevering van de podcast: De glutenvrije podcast

Hoe weten we of voedingsmiddelen veilig glutenvrij zijn? Welke controles worden er uitgevoerd? Wat betekenen die codes onder het Crossed Grain keurmerk en wanneer mag een producent dit op de verpakking zetten? In deze aflevering zijn Andrea Wesselius, Account & Licentie manager NCV en Hanneke Veltman, Manager Operations van Schouten Certification te gast. Ze leggen de wondere wereld uit die schuil gaat achter het Crossed Grain keurmerk. Een leuk gesprek over hoe de audits bij de bedrijven gaan die glutenvrij produceren en waar alles aan moet voldoen. Over alle controles die er daarna nog volgen om het keurmerk te mogen blijven gebruiken. Handig om te weten: - De productendatabase waar Andrea over verteld: https://www.glutenvrij.nl/eten-drinken/producten/veilig-glutenvrij/producten-met-crossed-grain-keurmerk - Wil je meer lezen over het Crossed Grain keurmerk? https://www.glutenvrij.nl/eten-drinken/producten/veilig-glutenvrij/wat-is-het-crossed-grain-keurmerk - Wil je meer weten over glutenvrij en de wetgeving? https://www.glutenvrij.nl/eten-drinken/producten/veilig-glutenvrij - Ben je nog geen lid en wil je de voordelen van het NCV lidmaatschap lezen? https://www.ncv.nl/lid-worden/word-lid

Speelgoedwinkel
De glutenvrije podcast

De glutenvrije podcast

Gemaakt door: Nederlandse Coeliakie Vereniging Eerste aflevering: 10-04-2022

De podcast De glutenvrije podcast heeft in totaal 30 afleveringen

Vorige aflevering

Coeliakie door de ogen van broertjes en zusjes. Tips & Tops!

Coeliakie door de ogen van broertjes en zusjes. Tips & Tops!

Maker: Nederlandse Coeliakie Vereniging Datum: 13-12-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Het internationale keurmerk voor veilig glutenvrij, hoe zit dat eigenlijk?

De glutenvrije podcast · 31-01-2025

00:00 01:02:12