Aflevering Nac-S1a1 | Een Nieuw Begin

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Gegenpressing Podcast

In de nieuwe podcast van BN DeStem over NAC bespreken clubwatchers Jeroen Theunis en Dennis Kas het laatste nieuws rondom de club. Zo gaat het over de eerste weken onder het bewind van trainer Carl Hoefkens en komt het laatste nieuws rondom de Parel van het Zuiden aan bod.

Hoofdredacteur André Trompers belt in voor tekst en uitleg over de nieuwe podcast en alle veranderingen. Verder bespreken we de opkomst van de nieuwe publiekslieveling Cherrion Valerius (18), het rauwe en intense Avondje NAC tegen FC Utrecht en de straffen die NAC vanuit de KNVB opgelegd krijgt.

Verder roepen we de luisteraars op te komen met tips en aanbevelingen over deze nieuwe show, zeker ook wat betreft de naam.  Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
De Gegenpressing Podcast

De Gegenpressing Podcast

Gemaakt door: BN DeStem Eerste aflevering: 25-03-2022

De podcast De Gegenpressing Podcast heeft in totaal 226 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

NAC-podcast S1A1 | Een nieuw begin

De Gegenpressing Podcast · 26-08-2024

00:00 00:50:13