Aflevering #17 "Jack, I Want You To Draw Me Like One Of Your French Girls". En We Tippen 'Blink Twice' En 'Un P'tit Truc En Plus'.

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De FilmFanaat

Na een lekkere zomervakantie pakken Erwin en Jeffrey de draad weer op. Want zelfs in de zomervakantie worden er genoeg films gekeken. Jeffrey genoot van de Franse feelgood film 'Un P'tit Truc en Plus' waarin mensen met een verstandelijke beperking mooi worden uitgelicht. Erwin (en Jeffrey ook) was erg onder de indruk van de thriller 'Blink Twice' en vertelt waar het hem aan deed denken. Erwin is de host van deze aflevering vol l'Amour en vuurt de welbekende Podcornronde af op Jeffrey. Heeft Jeffrey wat met romantische films, en wie is er beter in dit genre; Hugh Grant of Colin Firth? De hoofdfilms van deze aflevering zijn 'The Notebook' (te zien op PrimeVideo en HBO Max) en 'Call Me By Your Name' (te zien op Netflix). Erwin hield het niet droog bij 'The Notebook', ook wel de meest genoemde film in het genre. En ondanks de prachtige rollen in 'Call Me By Your Name' komen we er ook niet onderuit even het leven van acteur Armie Hammer te bespreken. En wees gewaarschuwd; dit geeft ook een andere kijk op deze film. We laten weten welke film in september hoog op ons verlanglijstje staan en maken ons klaar voor de volgende maand. Want zeg je oktober dan zeg je; HALLOWEEN! Erwin krijgt 'Terrifier' (PrimeVideo) in zijn maag gesplits en Jeffrey kijkt 'A Haunting in Venice' (Disney+) om in de juiste sfeer te komen. Vergeet ook niet de poll in te vullen op Spotify en laat ons weten welk franchise volgens jou allang is uitgespeeld?

Stem website va het jaar
De FilmFanaat

De FilmFanaat

Gemaakt door: De FilmFanaat Eerste aflevering: 23-04-2023

De podcast De FilmFanaat heeft in totaal 18 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#17 "Jack, I want you to draw me like one of your French girls". En we tippen 'Blink Twice' en 'Un P'tit Truc en Plus'.

De FilmFanaat · 06-09-2024

00:00 00:54:20