Waarom wordt groente in de horeca gezien als garnering? Verlies je klanten als je minder vlees serveert? Is het wel zo normaal dat ‘de plofkip’ de standaard is geworden? Deze (en nog veel meer!) onderwerpen komen aan bod in deze aflevering van de Positieve Impact Podcast met Arzien Wels. In de laatste aflevering met Thijs als host, hebben Sandy en Arzien het onder andere over voedsel, nudging en de grenzen van onze planeet. -----------Belangrijke links------------- Deze podcast liever kijken dan luisteren? Check ons dan op YouTube: https://www.youtube.com/@positieveimpactpodcast Nooit meer iets missen over De Duurzame Podcast? Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/stichtingpositieveimpact Feedback, vragen en suggesties kun je mailen naar podcast@positieveimpact.nu Help ons! Vind je deze podcast leuk? Abonneer je op dan op dit kanaal. Ben je helemaal enthousiast? Laat dan een review achter. Dat waarderen we enorm. Zo help je ons om onze missie te verspreiden. Dankjewel!
Gemaakt door: Nick van Moerkerk & Thijs Lindhout Eerste aflevering: 30-03-2022
De podcast De Duurzame Podcast heeft in totaal 124 afleveringen
Maker: Nick van Moerkerk & Thijs Lindhout Datum: 14-11-2023
Maker: Nick van Moerkerk & Thijs Lindhout Datum: 28-11-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.