Aflevering #92 Maartje Blijleven En Kaat Celis: Inspiratie, Cultuur En Kunst In De Zakelijke Wereld (En Binnen De Female Leaders Club)

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Donkere Kamer

Welkom bij een nieuwe aflevering van De Donkere Kamer Podcast. Vandaag hebben we een bijzondere aflevering waarin founder van De Donkere Kamer, Kaat Celis, geïnterviewd wordt door Maartje Blijleven, founder van de Female Leaders Club. In deze aflevering deelt Kaat haar inspirerende reis van geneeskundestudent to be naar internationaal befaamde fotograaf en ondernemer. Ze vertelt over de uitdagingen die ze tegenkwam, de waarde van een sterke geld mindset, en hoe ze door moeilijke periodes heeft weten te navigeren, zoals tijdens het AntwerpPhoto Festival. Kaat geeft ons ook een kijkje in haar toekomstvisie en haar ambitie om de "Oprah Winfrey van de fotografie" te worden, met een focus op het blootleggen van maatschappelijke kwesties middels fotografie. Samen met host Maartje Blijleven duiken ze in het belang van kunst en cultuur, en hoe deze inspireren tot out of the box denken en zakelijke innovaties. Ze bespreken zelfs het idee om met vrouwelijke leiders een uitje naar een museum te organiseren. Bereid je voor op een boeiende en motiverende aflevering waarin de kracht van netwerken, kunst, en doorzettingsvermogen centraal staan. Blijf luisteren voor tips en inzichten die je niet wilt missen! website van De Donkere Kamer: www.donkerekamer.com expo Edward Burtynsky: waterexpo.be instagram: @dedonkerekamer_be website Maartje Blijleven: https://welovecommunities.nl/ instagram Maartje: @maartjeblijleven website Female Leaders Club: https://femaleleadersclub.nl/

Stem website va het jaar
De Donkere Kamer

De Donkere Kamer

Gemaakt door: Kaat Celis Eerste aflevering: 28-05-2023

De podcast De Donkere Kamer heeft in totaal 105 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#92 Maartje Blijleven en Kaat Celis: inspiratie, cultuur en kunst in de zakelijke wereld (en binnen de Female Leaders Club)

De Donkere Kamer · 20-08-2024

00:00 00:53:48