De Buik Live heeft een speciale serie over de corona-crisis, live vanaf het wereldwijde web. Met vandaag Thijs Sleddering, marketingmanager Unox en Vegetarische Slager en coördinator Voedselbank bij Unilever. Hij vertelt ons onder meer over ...
De Buik Live is de podcast van de Buik over trends in de wereld van food, drinks en hospitality met als host Gijsbregt Brouwer - oprichter van de Buik en foodtrendtwatcher. Elke aflevering van de Buik Live gaat over één belangrijke trend zodat de luisteraar precies weet wat er speelt.
De Buik Live heeft een speciale serie over de corona-crisis, live vanaf het wereldwijde web. Met vandaag Thijs Sleddering, marketingmanager Unox en Vegetarische Slager en coördinator Voedselbank bij Unilever. Hij vertelt ons onder meer over ...
De Buik Live heeft een speciale serie over de corona-crisis, live vanaf het wereldwijde web. Met vandaag Rober Willemsen, eigenaar van drie zaken in en om Rotterdam en voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland. Hij vertelt ons onder meer ...
De Buik Live heeft een speciale serie over de corona-crisis, live vanaf het wereldwijde web. Met vandaag Marcel den Ouden, mede-eigenaar van Chez Jan, bekend van hun prijswinnende hotdogs. Hij vertelt ons onder meer over werken voor de zorg ...
De Buik Live heeft een speciale serie over de corona-crisis, live vanaf het wereldwijde web. Met vandaag Johanneke van Iwaarden, mede-eigenaar van The Breda Group, bekend van restaurants als Maris Piper en Breda. Ze praat over take-out, bes ...
Vandaag live vanaf het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam over food en art. Anne van der Zwaag, eigenaar van kunst- en designbeurs Object, en Erik de Wit, directeur van Bilderberg Park Hotel. Zij praten over de steeds verdere toe ...
Vandaag live vanaf de Horecava over echt goed eten bij de borrel. Gasten Machiel Laumans eigenaar van Local Harvest en Erik Waagmeester eigenaar bij Slagerij de Wit. Zij praten over het nieuwe culinaire moment in de horeca: de borrel. Hoe k ...
Vandaag live vanaf de Horecava met dé trend van 2020 vertical farming. Gasten Ard van de Kreeke eigenaar van GrowX en Pepe Topper chef. Zij praten over de revolutie in het kweken van groenten en vooral “leafy greens”. Waarom gebruiken ineen ...
Vandaag live vanaf de Horecava met de trend en het thema in de wereld van hotels: hoe run je een hotel in een overvolle stad? En welke concepten werken in de urban omgeving? Met Jan Stuurman van Hotel V en Clarissa Slingerland van Misspubli ...
Vandaag live vanaf de Horecava met dé trend van 2020 alcoholvrije wijnen en spirits. Gasten zijn Wiljan Dorrepaal specialist bij La Source en Barbara Verbeek oprichter van Wijnvrouw van het jaar en register vinoloog. Zij praten over opkomst ...
Vandaag live vanaf de Horecava met de nieuwe zomertrend van 2020 “fris en zuur bier". Gasten zijn Rick Kempen bierambassadeur bij Bier en Co en Danielle Leukel brand manager speciaal bieren bij Royal Swinkels Family Brewers. Zij praten over ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.