Aflevering #12 Betty Croll, Acupuncturist En Shiatsutherapeut - Hoe Kan Acupunctuur En Shiatsu Helpen Tijdens Of Na Kanker?

#12 Betty Croll, acupuncturist en shiatsutherapeut - hoe kan acupunctuur en shiatsu helpen tijdens of na kanker?
· Aflevering van de podcast: De BORSTcast

In deze twaalfde aflevering neemt Betty ons mee in de Chinese geneeswijze. Een oeroude manier van genezen waarbij er geen onderscheid wordt gemaakt tussen lichaam en geest. Betty is shiatsutherapeut (nee, dat is geen vechtsport) en acupuncturist. Ze heeft haar eigen praktijk maar leidt ook mensen op. Met haar jarenlange ervaring, die overigens startte als moeder van een kind dat veel ziek was, vertelt ze ons hoe acupunctuur aanvullend kan werken als je behandeld wordt tegen borstkanker, of hoe het je herstel na de behandeling kan versnellen. Betty vertelt hoe veel patienten aanraking niet meer prettig vinden door alle nare behandelingen, en met shiatsu weer de fijne kanten van aanrakingen mogen gaan ervaren. We bespreken hoe de balans tussen warmte en koude verstoord kan raken, en hoe je dit met deze therapieën weer kunt helpen herstellen. Maar ook andere klachten zoals slecht slapen, misselijkheid en neuropathie zijn voor sommige mensen echt op te lossen met acupunctuur en/of shiatsu.  Meer weten over acupunctuur? Of Betty nog beter leren kennen? Zie hieronder haar website en andere nuttige websites over dit onderwerp: Website van Betty: https://www.bettycroll.nl/ Verwijsgids kanker: https://www.verwijsgidskanker.nl/aanbod/444/behandeling-door-een-acupuncturist#:~:text=Een%20acupuncturist%20kan%20u%20helpen,Acupunctuur%20kan%20kanker%20niet%20genezen. Beroepsvereniging: https://www.acupunctuur.nl/ 

De BORSTcast

De BORSTcast

Gemaakt door: Heleen Valeton Eerste aflevering: 03/09/2023

De podcast De BORSTcast heeft in totaal 19 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#12 Betty Croll, acupuncturist en shiatsutherapeut - hoe kan acupunctuur en shiatsu helpen tijdens of na kanker?

De BORSTcast · 19-05-2024

00:00 1:08:06