Terwijl brulboei Trump zijn snoeiharde staaltarieven onze beleggersoortjes tinnitus bezorgen, trekken we ons fluitend op aan de Europese rentedaling. Wie worden de winnaars en wie de verliezers deze week? De Beursvoyeurs bespreken het deze week met chef Loïc Van Impe in de studio. Niet alleen sterk thuis in all things food maar ook heel veel interesse in de financiële wereld. Wat zijn de lekkerste aandelen van het moment, welke food stocks verdienen onze aandacht? Ze zoeken het beste recept samen uit. Ook luisteraar Olivier blijft niet op zijn honger zitten. Hij krijgt op maat advies omtrent de verdeling in zijn portefeuille van onze voyeurs. Ontdek het in deze aflevering! En... wil je graag kans maken om zelf eens in een aflevering te zitten? Dat kan! Stem op De Beursvoyeurs voor de Belgian Podcastawards. In de categorieën 'Business' en 'Entertainment', kan je stemmen. Bezorg ons een screenshot en jouw motivatie via podcast@tijd.be. Meer info: https://voting.belgianpodcastawards.be/ Host: Tomas De Soete Gasten: Simon Renty, Loïc Van Impe en Ellen Vermorgen Redactie en productie: Anne-Sophie Moerman See omnystudio.com/listener for privacy information.
Gemaakt door: De Tijd Eerste aflevering: 24-03-2022
De podcast De Beursvoyeurs heeft in totaal 89 afleveringen
Maker: De Tijd Datum: 28-05-2025
Maker: De Tijd Datum: 11-06-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.