Tijdens deze Podcast hebben we de mannen van Bresc B.V. aan onze barbecue-tafel. We maken een gerecht (veggie) met Jackfruit en gehakt van champignons gecombineerd met de producten van Bresc. Verder gaat het over BBQ wedstrijden, bloopers ...
Alles over future BBQ en het gebruik van de bbq als verlengstuk van de keuken. Wij spotten BBQ Meesterschap in mensen, producten en ingrediënten/gerechten. Barbecueën zal nooit meer hetzelfde zijn!
Tijdens deze Podcast hebben we de mannen van Bresc B.V. aan onze barbecue-tafel. We maken een gerecht (veggie) met Jackfruit en gehakt van champignons gecombineerd met de producten van Bresc. Verder gaat het over BBQ wedstrijden, bloopers ...
Met Michiel Knip praten we over the Rub Club en maken we racks van 100% raszuiver Duroc varken. Michelle, Martijn, Michiel en Mark maken er weer een gezellige BBQ tafel van. Met speciaal-bier advies en wijn spijs advies. ...
Deze BBQ Meesterschap GespoDcast gaat met Maarten Vazquez en Rajiv van Wijn van Kemari Digital onze internet marketing partner. We maken reerug en longhaas en proeven speciaalbier en wijn. Martijn vandaag per telefoon en het bleef nog een ...
Deze week een podcast met Rene Reinders die de verkoop binnen Kolenboertje aanstuurt. We behandelen een uniek wintergerecht en praten over gietijzer en hoe hij als Kolenboertje Grillmaster een bavette caveman style creëerde. ...
Met Esther van Leeuwe van "Smaak van de waard" hebben we gesproken over future food en ons nieuwe concept future BBQ. We hebben wilde gans bereid op onvoorstelbaar lekkere wijze en hadden echt een inspirerende dag. Er werd weer geproefd en ...
Met Roy Voogd alias The Cooking Conductor bereiden we kreeft op Aziatische wijze. We spreken over de betekenis van puur en de overeenkomsten tussen de Aziatische keuken en de Europese keuken. Inspiratie ten top met een complexe bier/wijn & ...
Met Gilles de Jager van Volfood (één van onze belangrijke partners) gaan we de fantastische smaak van vlees van 100% raszuiver Duroc varken van de BBQ en rauw proeven. Op drie manieren bereid en met drie verschillende wijn/spijs en speciaa ...
Menno Braakman is een inspirerende gast aan onze BBQ tafel. Menno helpt mensen bij hun reis naar persoonlijke ontwikkeling. Iets met numerologie en rekenen. We spreken met hem over de mogelijkheden van het gebruik van de bbq als instrument ...
We spreken met Martijn Alberts van Wijn- en Whiskyhuis Nijverdal over de combinatie wijn en speciaal-bier voor zalm, octopus en gamba's met groenten van de grill. Waarom we liever werken met houtskool dan briketten wordt besproken en Hugo ...
Tijdens deze aflevering spreken we Martijn van Wijn en Whisky huis Nijverdal over de bier- en wijn spijs combinatie met staartstuk van de grill. Als gast Santiago Rumling van Big Green Egg en we grillen en proeven samen... En wat dacht je ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.