Ondanks de groeiende populariteit van plantaardige opties domineren dierlijke eiwitten nog steeds ons dieet. Waarom laten we groenten in de schappen liggen, terwijl we ons tegoed doen aan rund of kip? En wat leren we van het vreemde succes van havermelk? Je hoort het van Lector Psychologie voor een Duurzame Stad Reint Jan Renes en Lector Design Methoden in Food Antien Zuidberg Dit gesprek wordt gemodereerd door Teun van de Keuken. De podcast wordt geïntroduceerd door programmamaker Kees Foekema en podcasthost Lynn Deen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: De Balie Eerste aflevering: 29-11-2019
De podcast De Balie Podcast heeft in totaal 320 afleveringen
Maker: De Balie Datum: 16-01-2024
Maker: De Balie Datum: 05-02-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.