Welkom bij de Bakcast! DE podcast over bakken. In deze zesde aflevering besteden we ontzettend graag alle aandacht aan Meringue. Het is bijna Kerst en daar hoort meringue helemaal blij! Niet de dans maar dat heerlijke goddelijke knapperige zachte soms nog smeuïg van binnen witte dromerige mengsel van eiwit en suiker! Wil je weten wat de verschillen zijn tussen de Nederlandse, Franse, Zwitserse, Duitse en Italiaanse meringue? Of wil je nu wel eens weten hoe je een rauw schuim, kookschuim of zwaar schuim maakt? Of wil je weten wat de maximale temperatuur is voor je Zwitserse meringue tijdens de au Bain Marie methode? Of wil je weten wat nu de juiste verhouding is van suiker en eiwit? Luister dan naar onze podcast en hopelijk beantwoorden we al je vragen! Uiteraard hebben we ook weer verschillende recepten en methodes geprobeerd en geproefd en daar vertellen we van alles over. Daarnaast hebben we weer een heerlijk en wel heel bijzonder toetje, namelijk Hidde de Brabander. Enige tijd geleden was Kim bij Hidde de Brabander op bezoek en heeft hem letterlijk de bakkersbuis van het lijf gevraagd en hij geeft heel veel technische informatie over Meringue. Heel veel luisterplezier! De recepten kan je teruglezen op onze ???website??? Volg ons op ???Instagram??? Voor contact, vragen of samenwerkingen mail ons op debakcast@gmail.com Heel veel liefs, Liesbeth en Kim
Gemaakt door: Liesbeth en Kim Eerste aflevering: 28-12-2023
De podcast De Bakcast heeft in totaal 52 afleveringen
Maker: Liesbeth en Kim Datum: 26-11-2023
Maker: Liesbeth en Kim Datum: 23-12-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.