Aflevering #28: Hoe Schaamte Een Krachtige, Positieve Emotie Kan Worden

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Aukje Nauta (spreker, schrijver, psycholoog én leuk mens) weet alles over schaamte. Ze schreef er het fantastische boek Nooit meer doen alsof over. In dit boek vertelt ze wat schaamte precies is, geeft ze open en eerlijk tal van eigen *awkward* voorbeelden en vertelt ze precies hoe je ervoor kan zorgen dat schaamte een krachtige, positieve emotie kan worden. Nou.... dat leek me een uitstekende reden om haar uit te nodigen voor deze podcast. Want Lord knows dat veel van ons ons schamen op het moment dat we ons haar verliezen- ook al weten we dat dat nergens op slaat. Hoog tijd om meer te leren over deze pijnlijke emotie en wat je ermee kan. Want na deze podcast weet je dat schaamte heel natuurlijk is en heb je tools gekregen om jouw schaamte als iets positiefs en krachtigs te kunnen beschouwen....! Contact opnemen? Leuk - ik hoor graag van je! ?? Vind je deze podcast leuk? Geef 'm dan 5 sterren en druk op 'follow', dan krijg je een automatische update als er een nieuwe episode online komt. ?? Deel deze podcast vooral met iedereen waarvan je denkt dat hij of zij erbij geholpen kan zijn. 

Stem website va het jaar
De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Gemaakt door: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Eerste aflevering: 04-08-2024

De podcast De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) heeft in totaal 39 afleveringen

Vorige aflevering

#27: Nieuw haar!

#27: Nieuw haar!

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 01-04-2024

Volgende aflevering

#29: Een gouden inzicht over accepteren, speciaal voor jou

#29: Een gouden inzicht over accepteren, speciaal voor jou

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 29-04-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#28: Hoe schaamte een krachtige, positieve emotie kan worden

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) · 22-04-2024

00:00 00:49:26