Aflevering #23: In Gesprek Met Barbara Van Beukering

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

2020 was geen goed jaar voor journalist, auteur, spreker en oud hoofdredacteur Barbara van Beukering. Dat jaar stond voor haar in het teken van verlies - in de breedste zin van het woord. In deze podcast heb ik het met Barbara van Beukering over haar ervaring met alopecia en over haar boek 'Het jaar waarin ik mijn haar verloor', waarin alopecia de rode draad vormt. Ik verslond haar boek vorig jaar en kon me in veel situaties herkennen: petjes van de plank grissen om je hoofdhuid te verbergen, prutsen met sjaaltjes en haarlak, schaamte, bang om ontdekt te worden, wennen aan een haarwerk, etc. Net als haar boek is het gesprek open, eerlijk en no bullshit. Mocht je het boek nog niet kennen, raad ik je van harte aan om het te lezen. Het zal je laten lachen, misschien wel laten huilen maar je bovenal zal het je er- en herkenning geven van alle dingen die de meeste van ons doormaken. Hier koop je het (ook voor partners van- en moeders van- een aanrader!). ?????????? Contact opnemen? Leuk - ik hoor graag van je!? ?? Vind je deze podcast leuk? Geef 'm dan 5 sterren en druk op 'follow', dan krijg je een automatische update als er een nieuwe episode online komt. ?? Deel deze podcast vooral met iedereen waarvan je denkt dat hij of zij erbij geholpen kan zijn. Alopecia voelt eenzaam, maar dat hoeft het niet te zijn.

Stem website va het jaar
De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Gemaakt door: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Eerste aflevering: 04-08-2024

De podcast De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) heeft in totaal 39 afleveringen

Vorige aflevering

#22: Alopecia, zelfvertrouwen en eigenwaarde

#22: Alopecia, zelfvertrouwen en eigenwaarde

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 26-02-2024

Volgende aflevering

#24: Waarom de stap naar hulp vragen zo groot voelt (deel 1 van de podcast 'om hulp vragen' )

#24: Waarom de stap naar hulp vragen zo groot voelt (deel 1 van de podcast 'om hulp vragen' )

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 11-03-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#23: In gesprek met Barbara van Beukering

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) · 04-03-2024

00:00 00:58:32