Aflevering #5: Zo Pak Ik Zwemmen En Naar De Sauna Gaan Aan

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

In deze podcast vertel ik je precies wat ik doe als ik iets spannend vind, zoals ergens gaan zwemmen, haarwerk af in de sauna of logeren met vriendinnen. Ik neem je stap voor stap mee in hoe ik ervoor zorg dat ik, met mijn angst onder de arm, toch lekker ga doen wat ik wil doen. Misschien helpt dit jou ook als je iets spannends gaat doen en een stapje uit je comfort zone gaat zetten... Baal jij ervan dat je steeds vaker sociale afspraken of sporten afzegt, omdat je bang bent dat iemand iets ziet of zegt over je haar(werk)? En wil je hier verandering in brengen, zodat jij wel alopecia hebt maar alopecia niet jou heeft? Check dan de mogelijkheden op www.alopeciacoach.com en gun jezelf een gratis kennismaking - ik help je graag verder. ??????????? ?????????Contact opnemen? Leuk, ik hoor graag van je!??? ?? Vind je deze podcast leuk? Geef 'm dan 5 sterren en druk op 'follow', dan krijg je een automatische update als er een nieuwe episode online komt.

Stem website va het jaar
De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Gemaakt door: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Eerste aflevering: 04-08-2024

De podcast De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) heeft in totaal 39 afleveringen

Vorige aflevering

#4: Het is maar haar... toch?

#4: Het is maar haar... toch?

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 26-06-2023

Volgende aflevering

#6: Anderen vertellen over je haar... ja of nee?

#6: Anderen vertellen over je haar... ja of nee?

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 10-07-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#5: Zo pak ik zwemmen en naar de sauna gaan aan

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) · 02-07-2023

00:00 00:08:48