Aflevering #1: Mijn Verhaal

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

In deze podcast deel ik mijn hele verhaal: vanaf het eerste moment dat mijn al dunne haar nóg dunner begon te worden tot het moment dat ik mijn bedrijf 'De Alopecia Coach' begon. Er is veel gebeurd in die 22 jaar - van bang, wanhopig 18jarig meisje tot sterke, veerkrachtige en zelfverzekerde vrouw van 40. Mijn haar is nu op zn slechtst, maar ik voel me op dit moment sterker en meer mezelf dan ooit. Als De Alopecia Coach is het mijn doel om jouw reis naar de krachtigste versie van jezelf (veel!) sneller te vinden dan ik dat heb gedaan. ??????? ????????????Contact opnemen? Leuk, ik hoor graag van je!???? ?? Vind je deze podcast leuk? Geef 'm dan 5 sterren en druk op 'follow', dan krijg je een automatische update als er een nieuwe episode online komt.

Stem website va het jaar
De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken)

Gemaakt door: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Eerste aflevering: 04-08-2024

De podcast De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) heeft in totaal 39 afleveringen

Volgende aflevering

#2: Hoe werkt coaching bij alopecia?

#2: Hoe werkt coaching bij alopecia?

Maker: Evelien Pabbruwe, De Alopecia Coach (trainer, coach, sociaalpsycholoog, spreker) Datum: 02-06-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#1: Mijn verhaal

De Alopecia Coach Podcast | Alles wat jij wil weten over alopecia (en alles wat daarbij komt kijken) · 30-05-2023

00:00 00:30:36