Aflevering De 7 Extra | De Laatste Rechte Lijn Naar Het Witte Huis: 'Honeymoon Van Harris Zit Erop, Nu Begint Het Echte Werk’

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De 7

De Democratische Conventie in Chicago zit erop. Met nog 75 dagen te gaan voor de presidentsverkiezingen, is er weer meer enthousiasme onder de Democraten. In de peilingen doet Kamala Harris het zelfs iets beter dan Donald Trump. Maar de overwinning is nog niet binnen. Wat zijn nu de grootste valkuilen voor Harris? In deze extra aflevering van De 7 maken we de balans op na de Democratische Conventie en blikken we vooruit op de laatste rechte lijn naar het Witte Huis. Host Lara Droessaert gaat in gesprek met De Tijd-journalisten Roel Verrycken en Henk Dheedene. - Volg hier het laatste nieuws over de Amerikaanse presidentsverkiezingen See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
De 7

De 7

Gemaakt door: De Tijd Eerste aflevering: 24-03-2022

De podcast De 7 heeft in totaal 708 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

De 7 Extra | De laatste rechte lijn naar het Witte Huis: 'Honeymoon van Harris zit erop, nu begint het echte werk’

De 7 · 23-08-2024

00:00 00:23:42