Aflevering 19/08 | Beursexpert Serge Mampaey: 'Geen Akkoord Over Nota De Wever, De Klok Tikt' | 'Europese Industrie Ziet Af'

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De 7

De zomerpauze voor de maandagse gasten van De 7 zit er weer op. Vanaf nu zijn we er weer om met een gast vooruit te blikken op de week die komt.Deze keer doen we dat met Markten- en Beleggen-redacteur bij De Tijd, Serge Mampaey. Heel wat politiek deze week. In eigen land met de vorming van regeringen op federaal en Vlaams niveau. In de VS met de Conventie van de Democraten. Nog in de VS vindt deze week de jaarlijkse bijeenkomst van centraal bankiers plaats in Jackson Hole. En we krijgen deze week nog een lading bedrijfsresultaten uit eigen land. Verder nog in deze aflevering van De 7: Turkse inflatie, Europese groei en koers. Geen beurskoers, maar wielrennen. Daar krijgen we niet genoeg van. Host: Bert Rymen Productie: Joris Vanderpoorten   See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
De 7

De 7

Gemaakt door: De Tijd Eerste aflevering: 24-03-2022

De podcast De 7 heeft in totaal 708 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

19/08 | Beursexpert Serge Mampaey: 'Geen akkoord over nota De Wever, de klok tikt' | 'Europese industrie ziet af'

De 7 · 19-08-2024

00:00 00:14:06