Aflevering Dartpraat S02e08 - Bull's - Jeroen Van Veen Over De Geschiedenis Van Bull's, Sponsoring Van Spelers, En Materiaal

· Aflevering van de podcast: Dartpraat

Aflevering 8 van Dartpraat is een hele speciale podcast, want hosts Bas Engelen en Jeffrey Noeken zijn te gast bij Bull's. In de podcast schuift Jeroen van Veen aan, die al 36 jaar werkzaam is bij Bull's en veel kan vertellen over de geschiedenis van darten in Nederland. Er is uiteraard veel aandacht voor de World Series of Darts Finals, maar ook komen we te weten over de ontwikkeling van pijlen en het aangaan van sponsorcontracten. De rest van het seizoen blijft Bull's zichtbaar in en rondom de afleveringen van Dartpraat, want het merk heeft zich voor de rest van het seizoen aan de podcast verbonden als sponsor.

Dartpraat

Dartpraat

Gemaakt door: Dartpraat Podcast Eerste aflevering: 16-07-2023

De podcast Dartpraat heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Dartpraat S02E08 - Bull's - Jeroen van Veen over de geschiedenis van Bull's, sponsoring van spelers, en materiaal

Dartpraat · 18-09-2024

00:00 01:18:05