Send us a text Desserts zijn niet per se onze favoriete gang, behalve van Esther dan. Toch hebben we de meest bijzondere desserts voor jullie op een rijtje gezet. Aan het einde van de aflevering vertellen we op verzoek van een luisteraar over onze favoriete restaurants zonder ster in de regio Eindhoven, die we redelijk ruim interpreteren. In deze aflevering komen de volgende restaurants aan bod: De Nieuwe Winkel** https://denieuwewinkel.com/ Wiesen* https://www.wiesen-restaurant.nl/ Claude Bosi at Bibendum** https://claudebosi.com/ Parkheuvel** https://www.parkheuvel.nl/ De Kromme Watergang* https://krommewatergang.nl/ Odille* https://odille.nl/ Sühring** https://restaurantsuhring.com/ De Groene Lantaarn** https://degroenelantaarn.com/ Bij Jef* https://www.bijjef.nl/ De Leuf* https://deleuf.nl/ Hofstede De Blaak https://hofstededeblaak.nl/ Stories https://stories-eindhoven.nl/ Nastrium https://nastrium.nl/ Gruuëts https://www.gruuets.nl/ Aengenaam https://aengenaam.nl/ Sfeer https://www.restaurant-sfeer.nl/ Florence https://ijssalonflorence.nl/ In deze aflevering zijn Esther, Bianca en Ruud met elkaar in gesprek. De Culisnobs is een groep van vijf liefhebbers van sterrenrestaurants, die regelmatig samen gaan eten, maar er vooral ook graag over praten. Je kunt ons ook volgen op Instagram: CuliSnobs (@culisnobs) • Instagram-foto's en -video's Heb je vragen of ideeën voor leuke onderwerpen om te bespreken, dan kun je contact met ons opnemen via culisnobs@gmail.com of via een DM op Instagram. Elke vrijdag komt er een nieuwe aflevering online. Deze podcast wordt gemaakt door: Ruud Beerens Bianca Eckert Esther Jacobs Elise Kalkhoven Jimmy Raaijmakers
Gemaakt door: Culisnobs Eerste aflevering: 16-03-2025
De podcast Culisnobs heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: Culisnobs Datum: 20-12-2024
Maker: Culisnobs Datum: 17-01-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.