Sheila Struyck werkte in het internationale bedrijfsleven waar ze topposities bekleedde, ?stopte daarmee en begon een carrière in de duurzame gastronomie. Ze richt zich op duurzaam eten met hoofdzakelijk groenten op het bord en duurzaam vlees of vis als bijrol. Met deze missie en met oog voor behoud van biodiversiteit, overtuigde ze de prestigieuze koksschool Le Cordon Bleu in Parijs om er een opleiding te mogen volgen. Nu is Sheila duurzaam ?culinair-kokend activist en vertelt ze aan boardrooms wat ze kunnen leren van ?de gedisciplineerde sterrenkeuken. Today's Changemakers is powered by: Albron, Ebbinge, Renewi & Vattenfall ?? Shownotes ?? Wil je meer te weten komen over de Today's Changemakers podcastreeks met Paul van Liempt? Klik dan hier voor een overzicht van alle Changemakers. Wie inspireren jou en bieden handelingsperspectief? Draag jouw vernieuwers en verbeteraars uit de Nederlandse economie aan als Today’s Changemakers via dit formulier. Altijd op de hoogte blijven van het duurzame nieuws? Meld je aan voor de Change Inc. nieuwsbrief via de website. Heb jij een vraag of suggestie over de podcast? Neem dan contact op via changemakers@change.inc.
Gemaakt door: Change Inc. Eerste aflevering: 25-03-2022
De podcast Changemaker van de Week Podcast heeft in totaal 156 afleveringen
Maker: Change Inc. Datum: 05-04-2023
Maker: Change Inc. Datum: 19-04-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.