Aflevering #125 Esg - Wanneer Is Genoeg, Genoeg? Waar Stopt De Verantwoordelijkheid Van De Accountant Bij Sustainability Reporting? Met Barbara Majoor (Nyenrode) En Wim Bartels (Deloitte)

#125 ESG - Wanneer is genoeg, genoeg? Waar stopt de verantwoordelijkheid van de accountant bij sustainability reporting? Met Barbara Majoor (Nyenrode) en Wim Bartels (Deloitte)
· Aflevering van de podcast: BusySeasonTalks

In deze BusySeasonTalks zoeken we antwoord op de vraag "Wanneer is genoeg, genoeg?" in de context van sustainability reporting. Accountants spelen een belangrijke rol in het waarborgen van de integriteit van organisaties. Zij balanceren continu tussen het naleven van wet- & regelgeving, het hanteren van ethische normen en het voldoen aan de verwachtingen van onze brede groep aan stakeholders. Maar waar ligt de grens? Wat verwacht het maatschappelijk verkeer van de accountant? En wat vertellen we nu met onze verklaring met eerst beperkte mate van zekerheid en later redelijke mate van zekerheid. Vragen die bij zowel accountants als bij veel ondernemingen speelt die aan het voorbereiden zijn op de CSRD.   Tulay en Lotte gaan hierover in gesprek met Barabara Majoor en Wim Bartels. Luister deze nieuwe aflevering en ontdek samen met ons hoe accountants navigeren door de complexe wereld van ESG.  ?? Volg ons op: • LinkedIn • Instagram • TikTok • www.busyseasontalks.nl ?? Wil je reageren? Mail ons dan op hosts@busyseasontalks.nl

BusySeasonTalks

BusySeasonTalks

Gemaakt door: BusySeasonTalks Eerste aflevering: 16/04/2023

De podcast BusySeasonTalks heeft in totaal 102 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#125 ESG - Wanneer is genoeg, genoeg? Waar stopt de verantwoordelijkheid van de accountant bij sustainability reporting? Met Barbara Majoor (Nyenrode) en Wim Bartels (Deloitte)

BusySeasonTalks · 17-06-2024

00:00 1:02:10