Aflevering #121 De Visie Van Twee Managing Partners Over De Toekomst Van Het Vak Met Johan Berkouwer (Van Ree Accountants) En Joost Kelderman (Stolwijk Kelderman)

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: BusySeasonTalks

In deze nieuwe BusySeasonTalks geven twee ervaren bestuurders hun kijk op marktontwikkelingen en hun visie op (ontwikkelingen in) het beroep van accountant. Eén van onze gasten is Johan Berkouwer: van bijbaantjes in de fruitteelt en werken in de supermarkt naar een succesvolle carrière bij Van Ree Accountants. Johan benadrukt het belang van mentale en fysieke fitheid en deelt zijn ervaringen binnen een groeiende, dynamische organisatie.  Ook aan tafel zit Joost Kelderman: van EY naar partner bij Stolwijk Kelderman. Joost bespreekt zijn betrokkenheid bij duurzaamheid in de accountancysector en zijn rol in diverse toezichthoudende functies.  Met Arif en Leo gaan zij in gesprek over cultuur en groei in hun beider organisaties. Maar ook bredere topics komen aan bod, zoals duurzaamheid en de rol voor de accountant hierin. Tot slot sluiten ze af met een pleidooi voor meer positiviteit in de sector. Niet louter de focus op wat niet goed gaat, maar aandacht voor het mooie ambacht dat het accountantsvak is.  Luister nu naar de volledige aflevering en laat je inspireren door de 2J’s ;-)  ???? Aanmelden event op 26 juni 2024: https://www.nba.nl/agenda/2024/juni/busyseasontalks-live-op-locatie/   ????Volg ons op:  •?LinkedIn  •?Instagram  •?TikTok  •?www.busyseasontalks.nl  ?? Wil je reageren? Mail ons dan op?hosts@busyseasontalks.nl

Stem website va het jaar
BusySeasonTalks

BusySeasonTalks

Gemaakt door: BusySeasonTalks Eerste aflevering: 16-04-2023

De podcast BusySeasonTalks heeft in totaal 102 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#121 De visie van twee managing partners over de toekomst van het vak met Johan Berkouwer (Van Ree Accountants) en Joost Kelderman (Stolwijk Kelderman)

BusySeasonTalks · 21-05-2024

00:00 0:50:54