Aflevering #271 Hoe Je Een Gratis Weggever Aan Kunt Bieden Op Je Website

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Brigit van der Heijden | Websites en online marketing voor startende ondernemers

In deze podcast deel ik alle redenen om te werken met een e-mailmarketingsysteem met je. En dat is niet alleen om je wekelijkse nieuwsbrief te versturen. In deze podcast beantwoord ik een veelgestelde vraag; Hoe kun je een gratis weggever aanbieden via je Website? Hoe loopt dat proces? Wat heb je ervoor nodig? Hoe zorg je dat je aanvrager je gratis weggever ontvangt of zich aan kan melden voor je webinar of masterclass? Dat vertel ik je in deze podcast! Voor het versturen van mijn weggever en alle processen rondom mijn online cursussen gebruik ik Active Campaign als e-mailmarketingsysteem. Wil je Active Campaign 14 dagen gratis proberen? Vraag hier een gratis 14 dagen account aan en kijk zelf wat je ervan vind! https://jouwbusinessonline.com/aanmelden-active-campaign-account Klik hier voor het aanvragen van de gratis video-reeks; In 3 stappen een online cursus maken: https://jouwbusinessonline.com/video-reeks-online-cursus-maken Klik hier voor mijn gratis facebookgroep ‘Online Cursus-makers’ waarin ik meer info deel over het succesvol maken én verkopen van online cursussen. https://www.facebook.com/groups/onlinecursusmakers De tool die ik gebruik voor het invulbaar maken van pdf’s, e-books en werkboeken is sejda. (www.sejda.com)

Stem website va het jaar
Brigit van der Heijden | Websites en online marketing voor startende ondernemers

Brigit van der Heijden | Websites en online marketing voor startende ondernemers

Gemaakt door: Brigit van der Heijden Online Business Eerste aflevering: 19-02-2023

De podcast Brigit van der Heijden | Websites en online marketing voor startende ondernemers heeft in totaal 280 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

#272 Hoe je jouw online cursussen of programma’s of kunt verkopen via een online betaalsysteem

#272 Hoe je jouw online cursussen of programma’s of kunt verkopen via een online betaalsysteem

Maker: Brigit van der Heijden Online Business Datum: 06-08-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#271 Hoe je een gratis weggever aan kunt bieden op je website

Brigit van der Heijden | Websites en online marketing voor startende ondernemers · 30-07-2024

00:00 00:20:51