Aflevering 'Farioli Toverde Bij Ajax Zes Konijnen Uit De Hoge Hoed Tegen Heerenveen'

· Aflevering van de podcast: Branie

Vier wedstrijden met drie clean sheets, zes wisselspelers in de basis tegen Heerenveen, het debuut van Dies Janse en een aantal interessante luisteraarsvragen. Genoeg te bespreken deze week in podcast Branie.

Ajaxfans knipperden zondag even met hun ogen toen ze de opstelling zagen. Had trainer Francesco Farioli nou echt zes wisselspelers in de basis gezet? Ja. Onder meer het gehele middenveld (Henderson – Fitz-Jim – Taylor) was vervangen (Van den Boomen – Mannsverk – Hlynsson) en de Zeeuwse Dies Janse maakte als linksback zijn debuut in het eerste elftal. Waarom doet Farioli dat? En kunnen we nog wat van Panathinaikos verwachten, op bezoek in de Johan Cruijff Arena komende week? Presentatie: Josien Wolthuizen Gasten: Jop van Kempen (Het Parool) en Wessel Kroon (Ajax Showtime) Productie: Josien Wolthuizen Techniek & montage: Josien Wolthuizen Relevante artikelen: ?? Waarom spelers als Gaaei en Sutalo beter gedijen in het Ajax van Farioli Branie is een podcast van Het Parool. Iedere maandag om 12.00 uur hoor je een nieuwe aflevering.

  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Branie

Branie

Gemaakt door: Het Parool Eerste aflevering: 25-03-2022

De podcast Branie heeft in totaal 125 afleveringen

Vorige aflevering

'Panathinaikos is een serieuze tegenstander voor Ajax'

'Panathinaikos is een serieuze tegenstander voor Ajax'

Maker: Het Parool Datum: 05-08-2024

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

'Farioli toverde bij Ajax zes konijnen uit de hoge hoed tegen Heerenveen'

Branie · 12-08-2024

00:00 00:40:07