Aflevering Bouwen Met Vertrouwen # 24 – Roel Scholten, Bestuurder Cob En Projectdirecteur Vtti Lantis – “Een Kathedraal Bouwen”

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Bouwen Met Vertrouwen

In deze podcast vertelt Roel Scholten over het pad dat hem “van achter naar voren” (van exploitatie, via beheer & onderhoud en openstelling naar de projecten), als afgestudeerd ingenieur Watermanagement aan de Universiteit Twente, langs diverse grote tunnelprojecten, voor opdrachtgevers en aannemers, nu hier in België bracht tot zijn huidige functie. Opgenomen bij de “werf”, het bouwdok voor de acht tunnelelementen die, eenmaal afgezonken, de Scheldetunnel zullen vormen als onderdeel van de Oosterweelverbinding, praat Roel over wat er voor nodig is om, samen met de omgeving, deze spreekwoordelijke kathedraal te bouwen. Focus op gezamenlijke doelen, samenwerking, met oog op het contract en in nauwe samenwerking met alle interne en externe betrokkenen. Niet het contractmodel, maar de mensen bepalen het succes van een dergelijke samenwerking. Dit project, dat een generatie in beslag zal nemen, wordt gebouwd voor de volgende generaties en is meer dan alleen een tunnel: het belooft een nieuw en groen elan voor de stad Antwerpen.

Stem website va het jaar
Bouwen Met Vertrouwen

Bouwen Met Vertrouwen

Gemaakt door: Presolve Eerste aflevering: 23-10-2022

De podcast Bouwen Met Vertrouwen heeft in totaal 24 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Bouwen met Vertrouwen # 24 – Roel Scholten, bestuurder COB en Projectdirecteur VTTI Lantis – “Een kathedraal bouwen”

Bouwen Met Vertrouwen · 10-09-2024

00:00 00:36:40