Aflevering Gedragsbioloog Liesbeth Sterck (Universiteit Utrecht): 'Dieren Vertonen Veel Meer Vriendelijk Gedrag Dan Wij Denken'

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: BNR's Big Five | BNR

Wat leert de samenwerking tussen apen, ons over de samenwerking tussen mensen? En: als taal dé sleutel tot succesvolle samenwerking is: hoe zit dat dan bij dieren? Te gast is Liesbeth Sterck, hoogleraar en gedragsbioloog aan de Universiteit Utrecht.  Gasten in BNR's Big Five van succesvol samenwerken: -Japke-d. Bouma, NRC-columnist en schrijver -Liesbeth Sterck, gedragsbioloog aan de Universiteit Utrecht -Ben Tiggelaar, gedragsonderzoeker, trainer en publicist -Gwenda Nielen, voormalig luitenant-kolonel, socioloog en desinformatie-expert -Karen van Oudenhoven, directeur van het Sociaal Cultureel Planbureau See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
BNR's Big Five | BNR

BNR's Big Five | BNR

Gemaakt door: BNR's Big Five Eerste aflevering: 24-03-2022

De podcast BNR's Big Five | BNR heeft in totaal 948 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Gedragsbioloog Liesbeth Sterck (Universiteit Utrecht): 'Dieren vertonen veel meer vriendelijk gedrag dan wij denken'

BNR's Big Five | BNR · 27-08-2024

00:00 00:43:34