Aflevering Ondernemer Ruud Hendriks: 'Je Zou Ai Als Een Derde Soort Moeten Zien. Je Hebt Mensen, Je Hebt Dieren, En Je Hebt Ai.'

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: BNR's Big Five | BNR

Heeft Nederland op het gebied van AI de boot gemist? Hoe komt dat? En wat betekent dat voor het Nederlandse bedrijfsleven? Te gast is ondernemer en AI-visionair Ruud Hendriks in BNR's Big Five over AI in de praktijk. Gasten in BNR's Big Five van AI in de praktijk: - Sander Klous, hoogleraar AI en Audit aan de UvA en partner Big Data Analytics bij KPMG - Marijn Hoijtink, hoofddocent Internationale Betrekkingen van de Universiteit Antwerpen - Constant Brinkman, curator van de AI-kunstgalerij de Dead End Gallery - Kim van Sparrentak, GroenLinks Europarlementariër - Ruud Hendriks, voorzitter van Startupbootcamp en Innoleaps See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
BNR's Big Five | BNR

BNR's Big Five | BNR

Gemaakt door: BNR's Big Five Eerste aflevering: 24-03-2022

De podcast BNR's Big Five | BNR heeft in totaal 946 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Ondernemer Ruud Hendriks: 'Je zou AI als een derde soort moeten zien. Je hebt mensen, je hebt dieren, en je hebt AI.'

BNR's Big Five | BNR · 28-06-2024

00:00 00:45:33