Aflevering #11 Danien Out Over Een Vakantiewoning In Spanje Kopen, Vrijheid Creëren Als Docent En Werken Aan Een Money Mindset.

#11 Danien Out over een vakantiewoning in Spanje kopen, vrijheid creëren als docent en werken aan een money mindset.
· Aflevering van de podcast: Beyond Mom

Een vakantiewoning kopen in Spanje, voor velen een droom! Danien en haar man Alex gingen ervoor. Zonder enige kennis, ervaring of netwerk stapten ze in dit avontuur en hadden ze binnen drie maanden een woning gevonden. Hoe? Ze vertelt er alles over.  Als docent in het onderwijs heeft ze veel vrijheid voor zichzelf weten te creëren, hierdoor heeft ze met haar man en twee zoontjes (nu 8 en 5 jaar) al mooie reizen kunnen maken. Ook in 2025 gaan ze voor ruim 3 maanden weg, mét toestemming van de leerplicht. Had ze voorheen nog beperkende gedachten over geld, is ze nu bewust haar money mindset aan het veranderen en maakt ze bewuste financiële keuzes. Extra aflossen op hypotheek, investeren in goud, een woning in Spanje en interesse naar crypto. Stapje voor stapje en dat wil ze de luisteraar van deze podcast ook meegeven; begin met dat eerste kleine stapje. Vond je dit een inspirerende aflevering? Ik waardeer jouw sterren, review en comment enorm.

Beyond Mom

Beyond Mom

Gemaakt door: Janneke Lievaart Eerste aflevering: 31/01/2024

De podcast Beyond Mom heeft in totaal 14 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#11 Danien Out over een vakantiewoning in Spanje kopen, vrijheid creëren als docent en werken aan een money mindset.

Beyond Mom · 17-06-2024

00:00 01:24:35