Eten zonder gluten: je komt 't steeds vaker tegen. In restaurants, supermarkten of bij mensen die kiezen voor een glutenvrij dieet. Maar waarom zou je dat doen? Of, om helemaal bij het begin te beginnen, wat zijn gluten eigenlijk en wat doen ze precies? En een leven zonder gluten: hoe ziet dat er in de praktijk uit? Yora Rienstra gaat langs bij de Gebaksjuwelier in Culemborg. Zij hebben zich gespecialiseerd in het lekkerste brood en banket - maar dan helemaal glutenvrij. Van Steffi Haazen, diëtiste van de 'Mijn Leefstijlcoach app', horen we over waar je precies op moet letten als je stopt met het eten van gluten.Jinai Looi is food designer en heeft veel verstand van onder meer de Aziatische keuken. En daar blijkt veel glutenvrije inspiratie te vinden.'Beter eten' is een podcast die je wordt aangeboden door Albert Heijn. Meer weten over lekker en gezond eten? Kijk dan op ah.nl/betereten. 'Beter eten' is ontwikkeld en geproduceerd door audio agency Airborne.
Gemaakt door: Albert Heijn Eerste aflevering: 01-01-2023
De podcast Beter Eten heeft in totaal 4 afleveringen
Maker: Albert Heijn Datum: 29-12-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.