Hans Dusselier was al langer invoerder van natuurwijnen en sake. Het hoge gastronomische karakter hiervan bracht hem in vele restaurants. Hij kreeg wel meer de vraag waarom er geen bieren op de kaart van deze zaken kwam. Na vele malen te moeten uitleggen dat de meeste bieren die gebrouwen worden niet uit de band springen of ook wel te veel carbonisatie bevatten om een hele menu rond op te bouwen, is hij uiteindelijk zelf bieren beginnen brouwen. Het verhaal van de Heilig Hart brouwerij is dan ook speciaal. In dit gesprek hebben we het over de zoektocht naar een gebouw, gravitair brouwen, de verschillende bieren die gebrouwen worden door Heilig Hart en waarom daar ook een tripel bij zit. Een niet te missen aflevering. #belachelijklekker #heilighart Belachelijk Lekker Bierpodcast ????????????https://www.instagram.com/belachelijk.lekker/???????????? ????????????https://www.facebook.com/belachelijklekkerpodcast???????????? ????????????https://www.linkedin.com/company/belachelijk-lekker-bierpodcast/?? Heilig Hart Brouwerij https://www.desolari.be/ https://www.facebook.com/heilighartbrouwerij/ https://www.instagram.com/heilighartbrouwerij/
Gemaakt door: BelachelijkLekker Eerste aflevering: 24-04-2022
De podcast Belachelijk Lekker! - een podcast over bier. heeft in totaal 92 afleveringen
Maker: BelachelijkLekker Datum: 27-06-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.