Aflevering #69 Modeste Bier Festival - Interview Met Jan Foubert (Antwerps Bier College), Ronald Mengerink (De Dochter Van De Korenaar) & Koen Fierens (Bieren Van Begeerte)

· Aflevering van de podcast: Belachelijk Lekker! - een podcast over bier.

Het festivalseizoen draait op volle toeren. Het eerste weekend van oktober is er traditioneel het Modeste Bier Festival. Het festival georganiseerd door het Antwerps Bier College gaat door op de site van brouwerij De Koninck. Wat maakt dit festival speciaal? We hadden een gesprek met Jan Foubert, voorzitter van de organiserende vereniging en Ronald Mengerink, brouwer/eigenaar van de brouwerij De Dochter Van De Korenaar en Koen Fierens, de man achter Bieren van Begeerte. Luister naar ons gesprek met deze 3 mannen in deze podcastaflevering.   #belachelijklekker Belachelijk Lekker Bierpodcast ??????https://www.instagram.com/belachelijk.lekker/?????? ??????https://www.facebook.com/belachelijklekkerpodcast?????? ??????https://www.linkedin.com/company/belachelijk-lekker-bierpodcast/ Antwerps Bier College https://www.antwerpsbiercollege.be/modestebierfestival/index?l=nl https://www.instagram.com/antwerps_biercollege/ Bieren van Begeerte https://www.facebook.com/bierenvanbegeerte https://www.instagram.com/bierenvanbegeerte/ https://bierenvanbegeerte.be/ De Dochter van de Korenaar https://www.facebook.com/DeDochterVanDeKorenaar https://www.instagram.com/brouwerijdedochtervdkorenaar/ https://www.dedochtervandekorenaar.be/

Belachelijk Lekker! - een podcast over bier.

Belachelijk Lekker! - een podcast over bier.

Gemaakt door: BelachelijkLekker Eerste aflevering: 24-04-2022

De podcast Belachelijk Lekker! - een podcast over bier. heeft in totaal 78 afleveringen

Vorige aflevering

#68 interview met Sam De Cuyper (brouwerij Angerik)

#68 interview met Sam De Cuyper (brouwerij Angerik)

Maker: BelachelijkLekker Datum: 13-08-2024

Volgende aflevering

#70 interview met Sven Dekleermaeker (De Koninck)

#70 interview met Sven Dekleermaeker (De Koninck)

Maker: BelachelijkLekker Datum: 23-10-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#69 Modeste Bier Festival - interview met Jan Foubert (Antwerps Bier College), Ronald Mengerink (De Dochter Van De Korenaar) & Koen Fierens (Bieren van Begeerte)

Belachelijk Lekker! - een podcast over bier. · 07-10-2024

00:00 00:43:33