Aflevering 8 van Bekt Lekker de podcast met Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwer Met: - ons eigen eetnieuws: Maartje heeft iets gênants te delen met de luisteraar en Gijsbregt heeft een principe dat ervoor zorgde dat hij zijn alcoholontmaagding midden op straat had. - foodnieuws: de energieprijzen gaan door het dak en horeca-ondernemers gaan daar creatief mee om. Zo is er een eigenaar van een zaak in Zoetermeer die een energietoeslag heeft ingevoerd. Maartje en Gijsbregt bespreken deze toeslag en interviewen Nick van der Meer van Baut over zijn aanpak van deze energiecrisis. - foodnieuws: Tony Chocolonely en adidas, Ben & Jerry's en Nike en Febo en slippers: fashion en food collabs zijn hot. Maar waarom? Je favoriete podcast hosts leggen uit waarom deze samenwerkingen plaatsvinden en fantaseren over welke merken volgens hen moeten samenwerken. - foodnieuws: de COO van plantaardig-vlees-bedrijf Beyond Meat heeft de neus van een wildvreemde man afgebeten. Maar waarom zou dat gebeurd zijn? En waarom wil plantaardig vlees maar niet echt doorbreken? In de podcast hoor je alle antwoorden. - #kermisinjebek: we proeven chips met bizarre smaken: Lays patatje (Remia) mayo, Croky explosions Thaise Curry en Lays Subway Teriyaki. Welke smaak is het lekkerst? Producer Faysal proeft mee. - waar kijken we naar uit: Maartje kijkt uit naar haar tramkroegentocht. Ze is alleen nog op zoek naar een goede tramlijn om te pakken. Gijsbregt wil zijn Aarke Carbonator 3 gaan gebruiken maar heeft nog geen koolzuur gekocht. Dank aan onze producer Faysal, BUNK voor de studio en Goldkimono voor de tune. Volg ons op Instagram, Twitter of LinkedIn.
Gemaakt door: Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwer Eerste aflevering: 03-07-2022
De podcast Bekt Lekker de podcast heeft in totaal 8 afleveringen
Maker: Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwer Datum: 23-09-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.