Aflevering 4 van Bekt Lekker de podcast met Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwer Met: - wat hebben we meegemaakt: Maartje had een geweldig prei terrine bij Café Beurre en Gijsbregt ging op tour langs een aantal strandtenten - foodnieuws: avocado’s, in Australië vindt de overheid dat je ze moet eten in Chili zegt de staat ‘eet ze maar niet’. Hoe zit het nou? Wij vroegen het aan ‘Mr Avocado’ Ron Simpson, oprichter van The Avocado Show. - foodnieuws: er is in New York City een pop-up waar je op kattenvoer geïnspireerd Italiaans eten kan eten. Een PR-stunt. Gijsbregt heeft hier moeite mee. - foodnieuws: Over restaurants gesproken: wat zou het populairste type restaurant zijn? Er is onderzoek gedaan. En pizza’s komen (niet verrassend) als winnaar naar voren. Maar dat is goed toch? Of niet? - #kermisinjebek: we proeven rosé wijn van BN-ers. Miraval van Brad Pitt, WS10 van Wesley Sneijder en ChouChou van Nicolette van Dam en Bas Smit. - waar kijken we naar uit: Maartje gaat naar het allereerste True Price Café van de wereld en Gijsbregt heeft een hekel aan kringverjaardagen maar gaat naar deze wel, want er zijn hem champagne met funky hotdogs beloofd Dank aan onze producer Faysal, BUNK voor de studio en Gold Kimono voor de tune.
Gemaakt door: Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwer Eerste aflevering: 03-07-2022
De podcast Bekt Lekker de podcast heeft in totaal 8 afleveringen
Maker: Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwer Datum: 15-07-2022
Maker: Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwer Datum: 26-08-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.